Onze betaalmethodes

Onze betaalmethodes

 1. iDEAL.
 2. Creditcard
 3. Overboeking.
 4. Klarna achteraf betalen.
 5. Klarna gespreid betalen.
 6. Afterpay.
 7. In3Keer betalen.
 8. Bancontact
 9. Sofortbanking
 10. Giropay
 11. Contant bij afhalen.
 12. Pin bij afhalen.
 13. Rembours
 14. SJ Coffeemakers waardebon.
Reparatie of service beurt in delen betalen

Reparatie of service beurt in delen betalen

Huishoudelijke apparaten gaan helaas vaak kapot op een moment dat het niet uitkomt. Daarom is het bij SJ Coffeemakers mogelijk om uw reparatie of onderhoudsbeurt achteraf of in delen te betalen. 

Als uw machine klaar is kunnen wij alle onderdelen en arbeidsuren in uw winkelmand plaatsen zodat u deze via onze webshop kunt betalen met een betaalwijze naar keuze. Als u uw machine wilt ophalen nadat de werkzaamheden zijn voltooid en de factuur achteraf wilt betalen dan moet u zich legitimeren en een bewijs meenemen waaraan wij kunnen zien dat u woonachtig bent op het opgegeven adres. Dit kan bijvoorbeeld met een willekeurige factuur. Wij zijn verplicht van deze bewijsstukken een kopie van te maken voor onze betaalprovider.

Bestelling ophalen en achteraf betalen

Bestelling ophalen en achteraf betalen

Als u bij ons langs wilt komen om een espressomachine of ander product te kopen dan is het mogelijk om deze te betalen via alle betaalmetodes op onze webshop. U moet zich legitimeren en een bewijs meenemen waar wij aan kunnen zien dat u woonachtig bent op het opgegeven adres. Dit kan met een willekeurige factuur of met een brief van een overheidsinstelling. Wij maken een kopie van het bewijsstuk. Het kopie is een voorwaarde van de betaaltproviders waar wij mee samenwerken. 

Alle betaalproviders met achteraf betalen voeren een screening/credit check uit. Meestal gaat dit goed maar het kan voorkomen dat u geweigerd wordt. Wij kunnen u pas het product meegeven als het betaalprocces is voltooid en de betaalprovider u als klant heeft geacepteerd.

WhatsApp ons