Geschillen

SJ Coffeemakers vindt klanttevredenheid erg belangrijk. Soms kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij zullen dan altijd proberen om gezamenlijk een oplossing te vinden.

Geschillen
Geschillen

Geschillen

SJ Coffeemakers vindt klanttevredenheid erg belangrijk, u wordt altijd serieus genomen en uw feeback gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren. Soms komt het voor dat een klant niet tevereden is. In dat geval is het mogelijk om een klacht in te dienen. Bij voorkeur eerst telefonisch zodat we kunnen overleggen over een oplossing. Mocht u het gevoel hebben dat dat niet helpt of dient u liever schriftelijk een klacht in dan kan u gebruik maken van het klachtenformulier of uw klacht naar ons mailen. U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging van een ingediende klacht. Wij doen ons best om binnen vijf werkdagen te reageren. 

Dien via de onderstaande button een klacht in:

Onafhankelijke klachtencomissie

Onafhankelijke klachtencomissie

SJ Coffeemakers is aangesloten bij de onafhankelijke klachtencomissie van Stichting WebwinkelKeur. Als er een geschil ontstaat en wij komen er samen niet uit dan kunt u bij hen een klacht indienen. Het keurmerk zal in eerste instantie proberen te bemiddelen. Mochten we er echt niet uitkomen dan kunnen zij meehelpen er voor te zorgen dat er een uitspraak wordt gedaan die bindend is en waar alle betrokken partijen zich aan moeten houden.
U kunt uw geschil melden via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via Het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR-platform). Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor meer informatie over de bemiddeling en bindende uitspraak kijk op www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/juridische-ondersteuning/bemiddeling.

WhatsApp ons