Wij bieden een haalservice voor koffiemachines aan, omdat deze vaak zwaar en groot zijn en het lastig kan zijn om ze bij een PostNL-punt af te leveren. Als u voor onze haalservice kiest, maken we een afspraak met u voor een datum en tijdstip waarop PostNL of DHL de machine bij u thuis komt ophalen. U dient zelf de machine in een passende doos in te pakken en deze te vullen met verpakkingsmateriaal. We sturen u een verzendlabel dat u moet uitprinten en op de doos moet plakken. Via onze haalservice is uw machine tot €1000,- verzekerd.

We begrijpen dat het vinden van een geschikte doos en verpakkingsmateriaal een uitdaging kan zijn voor een koffiemachine vanwege de grootte en het gewicht. Daarom bieden we bij SJ Coffeemakers een passende doos inclusief verpakkingsmateriaal aan tegen kostprijs. In de doos vindt u een nieuw verzendlabel dat u over het oude label kunt plakken en een handleiding waarmee u uw machine veilig kunt inpakken met de bijgeleverde materialen.

Als u de voorkeur geeft aan een andere vorm van verzending dan PostNL of DHL, zoals wanneer u niet de mogelijkheid heeft om de machine langs te brengen, bieden wij ook de optie om bij u thuis langs te komen of een koerier te sturen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afstand en of wij zelf langskomen of een koerier sturen. De gemiddelde kosten zijn 25 tot 45 cent per kilometer.

Wij raden u aan om gebruik te maken van onze reguliere haalservice via PostNL of DHL met een transportbox. Op deze manier kunt u uw machine veilig verpakken en verzenden, en mocht er toch iets misgaan, dan is uw machine verzekerd tegen schade, verlies of diefstal. Dit is vrijwel altijd voordeliger.

WhatsApp ons