Koffiemachine verkopen

Koffiemachine verkopen

SJ Coffeemakers is altijd opzoek naar een werkende of defecte koffiemachine om deze compleet te reviseren voor een nieuw leven in uw koffie. Als wij een koffiemachine hebben ontvangen dan zullen wij het gehele binnenwerk vervangen en gebruikerssporen van de behuizing zoveel als mogelijk verwijderen.

Apparaten die wij reviseren verkeren weer in bijna nieuwstaat. Wij kopen alleen bonenapparaten in. Geen filterapparaten, Senseo apparaten, Dolce Gusto apparaten of espressomachines.

Wij betalen eerlijke prijzen voor uw koffiemachine. De prijs is afhankelijk van het merk, type, leeftijd, tellerstand, het onderhoudsverleden en de algehele staat.

Via de onderstaande button kunt u vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

Koffiemachine inruil

Koffiemachine inruil

Als u een machine op onze webshop wil aanschaffen dan is het mogelijk om uw oude machine in te ruilen voor uw heerlijke koffie. Dit kan zowel een werkende als een defecte machine zijn. Wij ruilen alleen bonenapparaten in. Wij ruilen niet met filterapparaten, Senseo apparaten, Dolce Gusto apparaten of espresso apparaten.

Wij geven u een eerlijke inruilprijs voor uw gebruikte espressomachine. De prijs is afhankelijk van het merk, type, leeftijd, tellerstand, het onderhoudsverleden en de algehele staat.

Via de onderstaande button kunt u een vrijblijvende inruilprijs aanvragen.

 
Vaste leveranciers en partijen defect espressoapparaten

Vaste leveranciers en partijen defect espressoapparaten

SJ Coffeemakers is altijd opzoek naar bedrijven en handelaren die regelmatig defecte en/of gebruikte espressomachines en onderdelen te koop aanbieden. Wij kopen dagelijks machines en onderdelen uit binnen- en buitenland in. Zowel losse apparaten en onderdelen als machines en onderdelen in partijvorm.

Bent u een persoon of bedrijf en verkoopt u regelmatig espressoapparaten en/of onderdelen, aarzel dan niet en neem direct contact met ons. Wij betalen marktconforme prijzen en streven naar een duurzame werkrelatie en partnerschap.

 
WhatsApp ons