Waar wij voor staan

Waar wij voor staan

SJ Coffeemakers is geen prijsvechter, wij staan voor kwaliteit. Tijdens het revisie proces van onze machines wordt het complete binnenwerk vervangen. Ook de onderdelen die nog gewoon functioneren. Veel concurrenten voeren alleen een servicebeurt uit en laten werkenden onderdelen zoals bijvoorbeeld een pomp of verwarmingselement zitten. Deze onderdelen kunnen goed functioneren als de machine op de werkbank staat maar is dit over 2 jaar ook nog het geval? Als deze onderdelen kapot gaan zit u niet alleen zonder koffie maar kunnen er ook aanzienlijke reparatiekosten bij komen kijken.

Een machine weer echt als (bijna) nieuw maken

Een machine weer echt als (bijna) nieuw maken

Het nadeel van een gebruikte machine is dat deze gebruikerssporen heeft. Er zitten krassen op de metale delen en de plastic behuizingsdelen gaan op den deur verkleuren en slijtageplekken vertonen. Daarom reviseren wij niet alleen de binnenkant van maar ook de buitenkant van de koffiemachines. Alle behuizingsdelen worden opnieuw gespoten en de metale behuizingsdelen worden krasvrij gemaakt. Deze werkzaamheden zijn een vak apart, daarom besteden wij deze uit aan gerenommeerde partners die hierin gespecialiseerd zijn.

Alle gebruikssporen 100% verwijderen is praktisch onmogijk maar wij proberen daar wel zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen, daar kunt u van op aan.

Garantie op reparatie en onderhoud

Garantie op reparatie en onderhoud

SJ Coffeemakers biedt als een van de weinige in onze branche maar liefst 2 jaar garantie op een reparatie of onderhoudsbeurt. De garantie geldt op de uitgevoerde werkzaamheden. Veel concurrenten durven het niet aan om langer dan 3 tot 12 maanden garantie te geven. Van kleine eenpitters tot grote reparatiebedrijven en fabrikanten geven ze niet meer dan 12 maanden garantie op een reparatie of onderhoudsbeurt. Het brengt zakelijk gezien namelijk een risico met zich mee en vraagt wat van de reparatie of het onderhoud dat je als monteur uitvoert. Wij gaan het risico niet uit de weg en leveren uiterst vakkundige reparaties en onderhoud. Zo weten wij zeker dat u nog jaren zorgeloos kan genieten van een lekkere kop koffie. 

Klik op de onderstaande button om onze garantievoorwaarden te bekijken.

 
Welke onderdelen vervangen wij standaard

Welke onderdelen vervangen wij standaard

Zoals al eerder vermeld vervangen wij het hele binnenwerk van al onze refurbished espressomachines daarom vervangen wij standaard de onderstaande onderdelen.

 1. Complete maalwerk
 2. Zetgroep
 3. Pomp & Flow systeem
 4. Verwarmingselement(en)
 5. Mechanische en elektrische ventielen
 6. Zetgroep
 7. Aandrijving
 8. Alle sensoren
 9. Alle siliconen leidingen
 10. Alle O-ringen en pakkingen
 11. Warmtewisselaars

Voordat wij deze onderdelen vervangen controleren wij eerst of deze onderdelen nog goed zijn. Als de onderdelen nog van goede kwaliteit zijn dan kunnen wij deze bij reparaties van klanten gebruiken zodat zij minder voor een reparatie hoeven te betale. Zo geven wij de onderdelen toch nog een tweede leven.

 

Garantie op refurbished espressomachines

Garantie op refurbished espressomachines

SJ Coffeemakers biedt als één van de weinigen in onze branche maar liefst 2 jaar garantie op bijna al onze gereviseerde koffiemachines. Veel concurrenten bieden maar 3 tot 6 maanden garantie, ons inziens is dat veel te weinig. Wij nemen de machine dermate onder handen dat deze nog een lange tijd mee zal gaan. 

Als een klant ervoor kiest om een refurbished koffie machine aan te schaffen dan hoor je er vanuit te kunnen gaan dat deze espresso machine u heel wat jaren probleemloos van koffie kan voorzien. Veel concurrenten durven het niet aan om langer dan een half jaar garantie te geven. Langer garantie geven brengt zakelijk gezien risico en betekent dat er meer kosten komen kijken bij de revisie. De revisie is in zulke gevallen vaak minder grondig en er wordt bespaard door onderdelen niet te vervangen of te hergebruiken. 

Wij gaan risico’s niet uit de weg en zorgen er voor dat onze machines in een uitzonderlijk goede staat verkeren door het gehele binnenwerk te vervangen. Klik op de onderstaande button om onze garantievoorwaarden te bekijken.

WhatsApp ons