Retourbeleid

Vanaf de computer is het lastig om te beoordelen of een product echt bij u past. Daarom is het bij SJ Coffeemakers mogelijk om uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren.

Retourbeleid
Retourbeleid

Retourbeleid

Als u niet tevreden bent met uw aankoop dan kunt u deze binnen 14 dagen voor een retour aanmelden. Vanaf het moment dat u de retour aanmeld heeft u 14 dagen de tijd om de retour op te sturen. Zodra wij het product hebben ontvangen hebben wij 14 dagen de tijd om het aankoopbedrag terug te betalen. U kunt uw bestelling ook bij ons langsbrengen. De kosten voor het verzenden van de retour zijn voor de klant. Als u uw bestelling opstuurt dan adviseren wij om dit verzekerd te doen. Als er tijdens het transport schade ontstaat dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor. Eventueel kunt u tegen betaling gebruik maken van onze haalservice, de haalservice is vaak goedkoper omdat onze tarieven lager zijn.

Bij aankopen in de winkel is retourneren niet mogelijk, wel kunt u het apparaat omruilen.

Aankoop omruilen

Aankoop omruilen

Als u een espressomachine heeft aangeschaft en deze toch niet helemaal bevalt dan is het mogelijk om deze binnen 4 weken na aankoop om te ruilen tegen een gelijkwaardig model. Wij controleren altijd eerst de machine op gebruikssporen en schade alvorens wij u een ander model toesturen. Hiervoor gebruiken wij de foto's die vlak voor de verzending van de machine zijn genomen. Deze foto's heeft u ook per e-mail ontvangen. Als wij gebruikssporen en/of schade constateren die wij moeten herstellen dan kunnen wij herstelkosten inhouden. Als wij geen gerbuikssporen en/of schade constateren dan sturen wij u direct een andere machine naar keuze toe. Hierover gaan we altijd met u in overleg. 

Terugbetaling

Terugbetaling

Als wij uw retourzending hebben ontvangen dan controleren wij de machine/bestelling eerst op gebruikssporen en schade. Hiervoor gebruiken wij de foto's die vlak voor de verzending van de machine zijn genomen. Deze foto's heeft u ook per e-mail ontvangen. Als wij gebruikssporen en/of schade constateren die wij moeten herstellen dan kunnen wij hiervoor herstelkosten inhouden. Nadat de controle heeft plaatsgevonden betalen wij het aankoopbedrag direct terug via dezelfde betaalmetode als waarmee u de bestelling heeft geplaatst. U ontvangt u terugbetaling altijd binnen 14 dagen.

WhatsApp ons